Hvordan finder du den bedste vinterjakke til dit barn?

juni 18, 2019

Når efteråret lakker mod enden er det en god idé at begynde at kigge sig om efter en vinterjakke til sit barn, hvis de ikke allerede har en god model, eller hvis deres eksisterende jakke er ved at blive for lille. Men hvad skal man egentlig holde øje med, når man kigger efter en vinterjakke til sit barn?

Vælg en jakke med plads til at vokse i

Fra den ene vintersæson til den anden kan der være sket store forandringer med vores børn. De kære små vokser ekstra hurtigt fra de er helt små til de rammer teenagealderen, og hvis man gerne vil investere i en rigtig god og måske dyr jakke, kan det derfor godt betale sig at kigge efter en, der giver plads til at barnet kan vokse og stadig passe jakken næste år. Således slipper du for at skulle ud og lede efter en ny vinterjakke år efter år, og det er især smart at jakken kan beholdes, hvis den er et hit hos dit barn.

Det er dog stadig vigtigt at huske på, at der er en grænse, og at jakken ikke må blive al for stor. For bliver den det, kan den ikke holde den kulde luft ude, og dit barn vil ende med at fryse, når han eller hun er ude og lege eller på vej til og fra skole eller institution.

Gå efter en praktisk jakke med plads til leg

Inden børnene nærmer sig teenagealderen, vil de højst sandsynligt gå mere op i leg og fysisk aktivitet end image, design og udseende. Derfor er det vigtigt at du også har dette i tankerne, når du skal vælge en vinterjakke til dit barn.

For det kan godt være, at der er utroligt mange søde og fine modeller på markedet — men husk på, at det vigtigste er, at dit barn kan bevæge sig frit rundt i jakken uden at føle, at den forhindrer dem i at lege og løbe rundt som de har lyst til. Kan du finde en jakke, der både har designet og formen med sig, så er det et godt — og det burde ikke være svært at finde, da der er flere vinterjakker til børn at vælge imellem end nogensinde før.

Vindtætte og vandtætte materialer er et must

Børn opholder sig ofte udendørs i løbet af dagen, og her er det legen, der betyder mest for børnene — ikke, om jakken kan tåle diverse aktiviteter. Derfor er det utroligt vigtigt med en jakke, der både er vandtæt og vindtæt. Det danske vintervejr kan være barsk, og da det både byder på frostgrader, storm, blæst, vind, regn og sne, skal jakken kunne holde dit barn varmt og tørt under alle omstændigheder.

Hold derfor øje med jakkens åndbarhed, som gør at huden kan ånde og at dit barn ikke får det for varmt under fysisk aktivitet, samt vandsøjletrykket som angiver, hvor meget vand jakken kan tåle og samtidigt holde tæt. Vil du se et stort udvalg af vinterjakker, kan du klikke dig ind på www.vinterjakker.dk.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *