4 gode gaver til konfirmandpigen

pink neglelak

1 år siden |  0 comments  |  Højtider

Foråret er fyldt med konfirmationsfester for unge i hele Danmark, og det kan ofte være en udfordring at finde ud af hvilke gaver de unge skal have. Mange unge ønsker sig penge, og får ofte også rigtig mange af dem. Indimellem kan det dog virke upersonligt og en pengegave drukner i mængden på en anden måde end en personlig gave gør. Konfirmationsfesten, er en stor dag for den unge, der dels lader sig konfirmere i kirken, men dels også er omgivet af hele familien.

De fleste vil skulle holde en lille tale eller har skrevet en takkesang til forældre og gæster. I teenageårene, hvor mange er generte og uprøvede i at stå foran en forsamling, kan det være en stor overvindelse at skulle gøre, så gaverne er i den grad med til at forsøde dagen for hovedpersonen.

Der er blandt andet 4 gode ting, der går igen i de fleste pigers gaveønsker til konfirmationen:


Første tip: Smykker. Piger elsker smykker og unge er ingen undtagelse, derfor bringer smykker glæde.

Andet tip: Make-up og neglelak. Unge piger bruger timer foran spejlet, giv dem make-up, neglelak og tilbehør til det. De vil elske det.

Tredje tip: En håndtaske. Findes i mange varianter, fra den lille clutch, til en større rummelig taske. Priserne varierer lige så meget, men der er et stort udvalg af tasker, der vil gøre teenageren glad.

Fjerde tip: Den nyeste smartphone eller tablet vil være at finde på mange pigers ønskeliste, og er noget enhver kan have glæde af i mange år fremover.

Find en gave der passer til konfirmanden


Som med alle andre gaver, er det vigtigt at se på hvilken type konfirmanden er, og hvad hun vil blive glad for. Hvis det er en smart pige, der interesserer sig for tøj og make-up, nytter det ikke at give alt for praktiske gaver. Derimod kan det være en god idé at finde ud af, hvilke trends, der rør sig blandt de unge piger. I disse år, er det meget moderne med neglelak i flotte farver og mønstre, og mange unge piger går rigtig meget op i deres negle. Mange vil f.eks. blive glad for et sæt neglelak med en bundfarve, top coat og måske en tørremaskine til neglelakken. Når der dekoreres negle er det ofte små kunstværker, der males og en top coat er uundværlig for at få negledekorationen til at skinne og ikke mindst holde længere. Nogle top coats har effekter i sig selv, og vil være en gave du sjældent går galt i byen med, til den modebevidste pige.

De unge gør noget ud af det


Der findes adskillige former for neglekunst og en hurtig søgning på internettet vil vise, at det er meget udbredt. Der er alt fra gør-det-selv tips og tricks til professionelt udførte dekorationer. Når neglene skal dekoreres kan man opbygge et billede ved at følge en opskrift, hvor der indgår en grundlak, forskellige farver til dekoration, og måske glimmer og pailletter. For at lave et billede kræves der ofte specielle redskaber og andet udstyr.

Nogle er bedre end andre til det og mange teenagere er også vilde med falske negle, der kan være pyntede på forhånd. Dermed sikrer man et mere ensartet resultat og slipper for at lave det hele om, hvis noget går galt undervejs. Falske negle er super flotte og nemme at bruge, helt sikkert noget, der vil glæde de fleste konfirmand piger på den store dag.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

3 gode gaveideer til barnedåben

Det er altid en hyggelig opgave at skulle finde en god gaveidé til en kommende barnedåb i familien, selvom det også kan være svært at finde ud af, hvad man dog skal forære væk. Skal det være en praktisk gave, der kommer forældrene til gavn, eller vil...

Continue Reading
Sig tak til sognets frivillige til juleafslutningen

Ethvert sogn er afhængigt af, at der er nogle, der gerne vil bruge noget af deres tid og energi på at hjælpe andre. Det kan være på en lang række forskellige måder. Lige meget hvad er det dog vigtigt, at I får sagt ordentlig tak til dem. Det kan være...

Continue Reading
Tid til at tænke på konfirmations ønsker

Nu begynder konfirmationssæsonen snart, og det betyder også at det er ved at være tid for alle de unge konfirmander til at begynde at tænke over deres konfirmations ønsker. Det er ikke altid helt nemt at komme på hvad man ønsker sig, specielt ikke hv...

Continue Reading