Sig tak til sognets frivillige til juleafslutningen

september 4, 2017

Ethvert sogn er afhængigt af, at der er nogle, der gerne vil bruge noget af deres tid og energi på at hjælpe andre. Det kan være på en lang række forskellige måder. Lige meget hvad er det dog vigtigt, at I får sagt ordentlig tak til dem. Det kan være svært at huske på midt i den daglige trummerum. Det kan derfor være en god ide, at I, i hvert fald gør det til sognets juleafslutning. De fleste frivillige vil sætte pris på, at de får en lille gave for deres hårde arbejde. Det er med til at gøre dem stolte og vise dem, at de bliver anerkendt.

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvad du skal give i gave, kommer vi med nogle ideer her. Vi har delt ideerne op alt efter, om det er mænd, kvinder eller begge køn, der skal modtage gaven.

Find de bedste julegaver til sognets kvindelige frivillige

Det kan være en god ide, at I deler gaverne op, så I giver de kvindelige frivillige en gave og de mandlige frivillige en anden gave. Det kan være med til at gøre, at alle får noget, som de gerne vil have. Og en julegave til hende behøver ikke koste alverden som du kan se her.

Til de kvindelige frivillige kan du for eksempel vælge nogle flotte lysestager, en vase eller noget god chokolade.

Find de bedste julegaver til sognets mandlige frivillige

Hvis du skal finde en god gave til sognets mandlige frivillige, kan det være, at du synes, at det er lidt svært. Du kan dog for eksempel give dem noget god vin, noget god lakrids eller nogle specialøl. Det vil de fleste mænd sætte pris på. Hvis de mandlige frivillige primært står for det praktiske arbejde i sognet, kan du vælge at give dem et stykke værktøj – til privat brug selvfølgelig. Men det kan jo være, at de vil tage det med på deres frivillige arbejde. Mangler du ideer kan du helt sikkert finde en billig julegave til ham på denne liste.

Find en gave, der kan bruges til alle frivillige

Den klart nemmeste mulighed for dig er selvfølgelig, at du vælger en gave, som både mænd og kvinder vil blive glade for. Det gør, at du kun skal ud og købe en gave. Samtidig gør det, at der ikke er nogen, der føler sig forskelsbehandlet, fordi de hellere ville have haft det andet køns gave.

En oplagt gave til begge køn er en oplevelse. Det er i dag nemt at købe gavekort til oplevelser, så de frivillige selv kan bestemme, hvornår de gerne vil bruge gaven. Det kan for eksempel være et gavekort til en brunch eller til en tur i biografen. Når de frivillige bruger en del af deres fritid på at hjælpe jer i sognet, er det kun en god ide, at I giver dem noget, som kan være med til at forsøde den resterende del af deres fritid. Der er oplevelserne en rigtig god ide.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *