Slip for besværet med kaffeindkøb til kirkekaffen

kaffe online

1 år siden |  0 comments  |  Blog

Kirken spiller en særlig rolle i det danske samfund, selvom færre og færre fortsat dyrker kristendommen, som man førhen har gjort. Det har derfor også været nødvendigt, at man skaber et andet fællesskab omkring kirken. For på trods af, at man ikke dyrker kristendommen på samme måde, kan man fortsat dyrke kirken, og de værdier og budskaber som følger med, når man tager i kirke. Man skal altså bruge kirken på en anden måde, end man førhen har gjort.

Dette er for eksempel gennem forskellige aktiviteter, hvor kristendommens budskaber og værdier selvfølgelig skal være i fokus, men hvor der samtidig også er plads til, at man blot kan komme og dyrke fællesskabet. Det skal altså være samhørighed og hygge, der er i fokus. Man ser det allerede nu, hvor flere og flere begynder at gå til gospel, som ellers er en kirkelig aktivitet, men som mange dyrker for at skabe en fællesskabsfølelse.

Man kan passende også skabe en hyggelig atmosfære omkring kirken, så folk har lyst til at komme, og dermed også være en del af de aktiviteter, der finder sted. Man kan passende også lade kirken være mødested for forskellige foredrag og oplæg samt månedlige arrangementer, hvor man kan komme hinanden ved.

Man kan dyrke næstekærligheden og åbenheden overfor andre. Dog kræver det selvfølgelig også en del arbejde, hvis man ønsker at give kirken en renæssance i det senmoderne samfund. Det er vigtigt, at man er vedholden i forhold til arrangementerne, og at man samtidig skaber en hyggelig atmosfære med sofaer, lys og lækker kaffe, så det bliver rart og attraktivt at komme til disse ting.

Skab en rutine omkring disse arrangementer med et kaffe abonnement


For at gøre denne renæssance mulig, handler det først og fremmest om at lade det blive en fast del af kirkens rutine. Dog kan det være svært at få tid til det hele, men også at huske det hele, hvis man pludselig skal til at implementere en masse nye aktiviteter, mens man stadig skal lade de gamle være af en nogenlunde kvalitet. Det er for eksempel ting såsom at sørge for, at der altid er kirkekaffe, da forbruget vil stige en hel del, hvis kirken også skal bruges på andre ting. Dog kan du nemt bestille et kaffe abonnement hos Noru, og på den måde vil du slippe for besværet med kaffeindkøb af kirkekaffen.

En ny måde at forstå folkekirken på er særlig en styrke i forhold til konfirmander


Der er en del præster, der oplever problemer med at holde deres konfirmander engagerede og interesserede, da det ofte kan føles udateret at tage i kirke, og uden en egentlig mening. Hvis man pludselig begynder at lade de kristne værdier komme til udtryk på andre måde, vil man lettere have mulighed for at gøre konfirmanderne interesserede i det, som de i sidste ende siger ja til at tro på. Man vil altså lettere få ungdommen til at dyrke kirken.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Den svære tid efter dødsfald – 3 ting du skal huske

Det eneste sikre her i livet er, at vi på et tidspunkt skal dø. Alligevel er døden ikke en naturlig ting for nogen, og derfor er det også en svær tid, man går i møde, når man mister en af sine kære. Det er vigtigt, at man har lov til at gennemgå den...

Continue Reading
Hvordan finansierer jeg mit drømmebryllup i kirken?

Et bryllup er en oplevelse og en dag, du husker resten af livet. Det er dog også en dag, der hurtigt kommer til at koste dig mange penge. Langt de fleste er dog villige til at betale, hvad det koster, når det kommer at bruge penge på et bryllup for a...

Continue Reading
Find den ideelle gave til brudgommen

Du er blevet inviteret til bryllup og kommer i tanke om, at du skal have købt gaver til det lykkelige brudepar. Det lyder måske ikke som nogen nem opgave at finde den ideelle gave, men det kan måske blive nemmere for dig, hvis du får lidt hjælp. Det...

Continue Reading