3 tips hvis du vil være kirketjener

august 28, 2018

Kirketjener er et arbejde, der egentlig er meget roligt. Det kræver som sådan ikke, at man skal rundt og lave en masse stressende arbejde. Derimod får man tid til at gå rundt og ordne diverse ting for kirken, så den hele tiden bliver holdt ved lige. Umiddelbart har man flere opgaver som kirketjener, især hvis kirken ikke er særlig stor. Det er først og fremmest deres arbejde at hjælpe til med gudstjenester. Kirketjeneren kan være med til at dele salmebøger ud, dele bægere ud til nadver og generelt hjælpe til med de små ting, når det kommer til Gudstjeneste. Derudover skal man ordne alle de ting, der sker efter gudstjeneste. Det er blandt andet at skulle vaske bægerne op.

Undgå rygning

Det lyder måske meget specifikt, men hvis man gerne vil have en bedre chance for at blive kirketjener, så er det nok bedst, hvis man stopper med at ryge. Når man har til arbejde at skal hjælpe med i kirken, så nytter det først og fremmest ikke, at man står og lugter af røg. Derefter fungerer det heller ikke, hvis man hele tiden skal holde en rygepause. Hvis man gerne vil vende sig af med at ryge, så kan man benytte sig af en Nicorette quickmist. På den måde kan man langsomt vende sig af med det, så det ikke er noget, der ender med at stå i vejen for muligheden for at blive kirketjener.

Hold dig i udmærket form

Det er selvfølgelig ikke noget krav, men det er altid en fordel, hvis man holder sig i udmærket form. Som kirketjener skal man nemlig rundt og lave så mange forskellige ting, så det er helt klart nemmere, hvis det ikke pludselig bliver hårdt for en. Der er mange forskellige måder at holde sig i form på, men den nemmeste er selvfølgelig bare, hvis man tager i fitness engang imellem. Så er det ikke alt for streng træning, men man træner heller ikke for meget. Det kan være en fordel, hvis man også bruger proteinpulver ved siden af. Klik her for at se udvalget.

Tag eventuelle kurser

Hvis man gerne vil gøre sig så egnet til et job som overhovedet muligt, så kan det være en god idé, hvis man tager nogle kurser, der passer meget godt sammen med det. Når man skal finde et arbejde, så er der ikke nødvendigvis alle mulige forskellige krav. Det er der heller ikke i denne situation, det handler bare om, at man egner sig til arbejdet. Hvis man vælger at tage nogle kurser hos https://www.golearn.dk/kurser/, så er der en større chance for, at man bliver anset for at være erfaren. Så har man nemlig nogle kompetencer, der er lidt ud over det, som man overhovedet har brug for.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *