Hold 80'er-fest i sognet

2 år siden |  0 comments  |  I kirken

Tag din nabo, dine venner og bekendte ved hånden og træk dem med til 80’er-fest i sognet. Det er pragtfuldt at genhøre de mange fantastiske dansehits fra et farverigt årti, og det allervigtigste er at være sammen. Kommer der mange mennesker, er sognegården sikkert et glimrende sted at holde festen.

Kostumer


Du kan få masser af gode råd til 80’er-festen på nedenstående link:

http://fest365.dk/80er-toej-udklaedning-kostumer

En sort 80’er afro paryk fra Fest24.dk vil være herrefed til din 80'er udklædning. Parykken er stor, sort og krøllet, og den passer glimrende til tidens fokus på det sultende Afrika, hvor rigtigt mange mennesker samlede ind eller på anden vis gjorde gode gerninger for Afrika.

Madonna var 80’ernes svar på Marilyn Monroe, og hun var megapopulær. Det er virkelig sjovt at være Madonna for en aften og tillade sig selv at give den fuld gas. Hos Fest24.dk kan du købe den perfekte Madonna kjole med Madonnadutter, kort, sort jakke i læderlook, hvidt bælte, halskæde og et sort blondehårbånd.

Du kan fuldende den ægte Madonnastil med handsker, blond 80’er-paryk med krøller og den røde læbestift.

Du kan få meget mere at vide om 80’er-fester og finde gode kostumer hos Kostumeoutlet

De piger, der i 80’erne lyttede til Madonna, kunne kalde sig poptøser, så hvad med et 80'er-poptøskostume fra Kostumeoutlet.dk? Kostumet består af en sort flæsekjole med bånd i neonfarver. Den er pyntet med en neongul nettop. Poptøsen er farverig og sætter prikken over iet med en neonpink sløjfe på hårbåndet.

Hos kostumeoutlet kan kvinder købe et kostume som 80'er fitness girl med teksten "Let's get physical", som man kan lægge i, hvad ens fantasi tillader. I 80’erne skyllede workoutbølgen ind over verden, ledet af blandt andet Olivia Newton John.

Herrerne kunne iføre sig farverige joggingdragter til sport eller hjemlig hygge. Til en 80’er-fest kan det være et sæt lyseblåt konditøj med bukser og jakke, pyntet med lilla og gule striber.

Musik


Til 80’er-fest i sognet kommer man absolut ikke uden om superhittet fra 1985, "We Are the World", som USA's allerstørste stjerner gik sammen om at lave for at samle ind til det hungersramte Afrika. Der er ikke færre en 1.490.000.000 resultater, når man søger på "We Are the World". Det tilsvarende danske hit "Giv en hånd til Afrika" fra samme år blev også en landeplage. "Giv en hånd til Afrika" var skrevet af Nanna og blev indspillet af de danske superstjerner.

Madonna blev populær i 80’erne, og i 1989 hittede hun med "Like a Prayer", som blev solgt i 13,5 millioner eksemplarer.

For at gå over i en helt anden genre skrev Olivia Newton John i 1981 megahittet "Let's get physical", og det blev trendy at dyrke work out.

Udsmykning


Frem med ghettoblasteren og en stak kasettebånd for at skabe den rigtige stemning i udsmykningen af lokalet. Du behøver jo ikke at afspille musikken på denne måde. Hvis du har været der selv, ved du, hvordan man reparerer et bånd, der er gået i båndsalat, med en blyant. Diskokuglen er også et must.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

3 ideer til en sjovere kage til kirkekaffen

Der er efterhånden mange kirker, der bruger dét at man efter en gudstjeneste samles i kirkens tilstødende lokaler og hygger med kaffe, the og kage. Dog er det oftest bagerens ”det bedste” man får til disse sammenkomster, hvilket typisk viser sig i fo...

Continue Reading
Udsmyk sognelokalet og gør det hyggeligt

Sognelokalet er et frirum hvor menigheden og ikke mindst menighedsrådet mødes. Her kan de der er tilknyttes sognet mødes og nyde fællesskabet. Derfor er det vigtigt, at alle parter føler sig velkomne og at sognelokalet kan danne ramme for aktiviteten...

Continue Reading
Diakoniens Dag

HUSK:    Diakoniens Dag Søndag den 7. februar 2016 Tema: ” Ser du, eller kigger du bare?” Fastelavns søndag Lukasevangeliet kap. 18, vers 31-43 En dag til at synliggøre kirkens sociale arbejde Inspiration for sognemedhjælpere, præster og frivill...

Continue Reading