Hold dit bryllup på din drømmedestination

november 12, 2018

Alle bryllupper er forskellige. Det skyldes i høj grad, at det er vidt forskelligt, hvad vi drømmer om, når det kommer til den store dag. Mange par foretrækker et traditionelt kirkebryllup på dansk jord omgivet af familie og venner, men der findes også dem, der udser sig en drømmedestination ude i verden og vælger at gøre den til stedet for deres store dag.

Et sådan bryllup kan for eksempel foregå på en romantisk strand i solnedgang. Mange par drømmer om Hawaii eller Thailand, men der findes adskillige muligheder, når det kommer til smukke strande. Ligeledes står Las Vegas øverst på mange pars liste over det perfekte sted at holde sit bryllup. Ofte er det en kombination af en interesse for farverige spillemaskiner og hjemmesider såsom Maria casino samt drømmen om et lille, unikt bryllup for to, der får par til at beslutte sig for at gøre den amerikanske by til deres bryllupsdestination. Andre igen udser sig en lokalitet, hvor de er omgivet af idylliske landskaber såsom vinmarker eller bjerge. Når det kommer til den perfekte lokation for et bryllup, er det på mange måder kun fantasien, der sætter grænser for, hvor det kan holdes – og så selvfølgelig økonomien. Det kan nemlig være en udfordring at få økonomien til at slå til, når den store dag venter om hjørnet.

Går I med tanker om at holde jeres bryllup et sted i verden, bør I overveje, om det blot skal være et bryllup for jer to, eller om I vil have gæster med. I så fald skal I beslutte, hvad I gør i forhold til flybilletter og hotelophold. Vælger I selv at stå for finansiering af det hele, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Et alternativ er at frasige sig bryllupsgaver og bede gæster stå for betaling af egne flybilletter. En anden praktisk del handler om selve afholdelsen af ceremonien. For at få styr på den del er det nødvendigt, at I kontakter myndighederne i det land, I ønsker at blive gift, for at blive klogere på de gældende regler. Eventuelt kan I vælge at gøre brug af en dansk udlandspræst.

I sidste ende skal I huske, at det er jeres store dag. Derfor står det også jer frit for at vælge, hvor I vil holde jeres bryllup. Kun på den måde får I skabt jer en uforglemmelig dag.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *