I tvivl om din konfirmationskjole? 3 tips til din stil

februar 2, 2019

Når du skal konfirmeres, er der helt sikkert mange ting, der fylder i dit hoved. Du skal for det første bruge en masse tid på at gå til konfirmationsforberedelse, og her får du nok at tænke over. Men udover dette, så er der en masse andet, der skal planlægges. 

Der er for eksempel festen, som du sikkert er ved at få styr på sammen med dine forældre. Men der er også din ønskeliste, som du skal have skrevet. Gaverne er nemlig også en vigtig del af din konfirmation. Og ikke mindst er der konfirmationskjolen. 

Tænk over hvad du ønsker 

Det kan være en stor og næsten skræmmende opgave at skulle finde den perfekte konfirmationskjole til din konfirmation. For hvor starter du lige henne? Det kan du blandt andet gøre på siden Konfirmationsnyt. Her kan du blandt andet læse tips til konfirmationskjoler.

Det vigtigste at starte med, når det kommer til konfirmationskjoler, er at tænke over, hvem du er, og hvad du ønsker. Bare fordi alle andre går efter én bestemt slags kjole betyder det nemlig ikke, at du nødvendigvis skal gøre det. Her kommer 3 tips til, hvordan du kan skille dig ud med din konfirmationsstil. 

1: Vælg hvid fra 

Det virker måske meget voldsomt for dig at skulle vælge en kjole, som ikke er hvid. Hvid er nemlig ultimativt den traditionelle farve for konfirmanden, og rigtig mange af dine venner kommer helt sikkert til at møde op i hvidt. 

Og du behøver da heller ikke nødvendigvis at droppe den hvide farve helt. Du kan for eksempel vælge en kjole i off white, eller en hvid kjole med et farvet mønster eller en farvet detalje. På den måde blandet du det klassiske med noget lidt mere eksperimenterende.  

2: Drop kjolen 

Dette råd virker måske endnu mere radikalt end idéen om at droppe det hvide. For når man tænker på kvindelige konfirmander, så tænker man automatisk på en smuk kjole. Men idéen om, at kvinder skal have kjole på, er faktisk ret gammeldags. Vil du hellere have bukser på, kan du derfor sagtens gøre det. 

Bukser behøver nemlig ikke at være hverken drengede eller uformelle. Man kan få rigtig mange smukke bukser – også i hvid – som så kan kombineres med en smuk top for at skabe det perfekte og anderledes konfirmationssæt.  

3: Hav det sjovt med skoene 

Dine sko er et af de steder, hvor du kan skeje ud, have det sjovt og skille dig ud fra alle de andre. Skoene dominerer nemlig ikke dit outfit, men de er alligevel noget, som man lægger mærke til. Og det giver nogle fede muligheder, når det kommer til dit fodtøj. 

Hvad med at droppe de fine, høje hæle eller de yndige ballerinaer og erstatte dem med kondisko eller sneakers? Disse er for det første behagelige, og så er de moderne og smarte. Denne type af sko vil også være langt nemmere at bruge senere hen.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *